Ritva Karrin tavoitteena taitotason mukainen suoritus urheilupistoolin EM-kilpailussa tänään sunnuntaina
19.7.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kokkolan Metsästys- ja Ampumaseuraa edustavan Ritva Karrin tavoitteena on taitotason mukainen suoritus urheilupistoolissa ISSF:n ruutiaseiden EM-kilpailussa Kroatian Osijekissa tänään sunnuntaina 19. heinäkuuta.

Ritva Karrin nimissä on urheilupistoolin naisten Suomen ennätykset. Hän on ampunut 584 pistettä peruskilpailussa 1995 Kontiolahdessa. Finaalin SE-tuloksen 782,9 (581+201,9) pistettä hän on tähdännyt 17.8.2008. Karri on laukonut 572 pistettä maailmancupin Milanon-kilpailussa toukokuun lopulla tänä vuonna.

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi urheilupistoolissa?
– Tavoitteenani on ampua taitotasoni mukainen tulos ja sijoittua sillä mahdollisimman hyvin.

Miten valmistautumisesi EM-kisaan on sujunut?
– Järjestämme Kokkolassa Farmari Suomen Maatalousnäyttelyn kuun vaihteessa ja näyttelyyn odotetaan 80 000 kävijää, joten töitä on riittänyt, mutta olen saanut pidettyä kiinni siitä, että aikaa on jäänyt harjoitteluun suunnitelman mukaisesti.

Miten valmistaudut viimeisten päivien aikana EM-kisaan?
– Viikon mittainen ”kesäloma” alkaa maanantaina, joten pyrin ottamaan ne pari päivää ennen matkustamista suht’ rennosti ja jättämään kiireen taakse.