Säkylän Seudun Ampujat tarkimpia makuulta
24.7.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Oulun aurinkoiset kelit olivat suotuisimpia Säkylän Seudun Ampujille perjantaina alkaneissa ikämiesten kiväärilajien SM-kilpailuissa Oulussa. SäSA nappasi kultaa joukkuekisassa ennen Keski-Suomen Ampujia ja Salon Seudun Ampujia.

Henkilökohtaisen makuukilpailun paras Heikki Ranne johdatti myös joukkueensa korkeimmalle mitalikorokkeelle suhteellisen tasaisessa joukkuekilpailussa ampumalla 584 pistettä. Voimakas myötäaurinkoinen ja tuulinen keli koetteli ampujien taitoja ja tulostaso jäi melko alhaiseksi SM-kilpailujen avauslajissa makuukilpailussa. Heikki Ranteen kanssa SäSA:n joukkueessa ampuivat Jorma Röppänen (576) ja Jouko Fosten (579). SäSA voitti joukkuekultaa tuloksella 1739 eli viiden pisteen turvin ennen Keski-Suomen Ampujia.

KSA:n ykkösjoukkueeseen (1734) oli valittu ampumaan Jukka Salonen (582), Veijo Sivula (574) ja Juhani Ahola (578). Salon Seudun Ampujat ottivat pronssia tuloksella 1729.

Makuun henkilökohtaisissa kilpailuissa voitot keräsivät Ranteen lisäksi Paavo Pyykkönen, SMY, Y60-sarjassa; Juhani Ahola, KSA, Y-70-sarjassa; Eila Väisänen, HAS, N50-sarjassa; Jarkko Suominen, SaSA, R9Y50-sarjassa; Risto Murisoja, HaaAS, R9Y60-sarjassa; Sulo Nurmenniemi, HaaAS, R9Y70-sarjassa; ja Erkki Pekkala, HaaAS, R6Y60-sarjassa.

Lauantraina SM-ammunnat jatkuvat 300 metrin vapaakiväärein sekä nuorten pistoolilajein.

Lisää tuloksia löytyy OMAS:n werkkosivuilta: http://www.omas.fi/sm2009/tulokset.htm