Suomalaiset voittivat viisi mitalia practicalin haulikkolajien EM-kilpailussa
28.9.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaiset voittivat yhteensä viisi mitalia practicalin haulikkolajien EM-kilpailussa Tshekin Oparanyssä 14-19.9.2009. Kilpailussa ammuttiin 22 stagea ja 324 laukausta ja se oli luokittelultaan level IV -kilpailu.

Suomalaiset saavuttivat kaksi henkilökohtaisia mitaleita standard-divisioonassa. Standard-divisioonan voiton vei Petri Runtti ja kolmantena oli Raine peltokoski.

Joukkuemitaleita tuli kahdessa divisioonassa sekä yhdessä kategoriassa. Standard-divisioonan joukkuekullan vei Suomi ylivoimaiseen tyyliin ja modified-divisioonassa saavutettiin komeasti pronssia. Suomen standard-joukkueessa ampuivat Petri Runtti, Raine Peltokoski, Juha Niemelä sekä Mika Riste. Suomen modified-joukkueessa kilpailivat Jari Rastas, Kristian Poikonen, Jani Lehtonen ja Mikael Kaislaranta.

Naiset saavuttivat joukkuehopeaa standard-divisioonan naisten kategoriassa. Naisten joukkueessa ampuivat Ritva Kaase, Paula Takkumäki sekä Merja Kivimäki.

Kilpailun web-sivut sekä tulokset: www.esc09.eu

Teksti ja kuvat: Taisto Takkumäki