Katso Marko Kemppaisen haastattelu Ylen nettisivuilta
29.10.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ylen toimittaja Nina Vanhatalo kävi haastattelemassa skeet-ampuja Marko Kemppaista Helsinki-Vantaan lentokentällä keskiviikkona 28. lokakuuta, kun Kemppainen oli lähdössä haulikkolajien maailmancupfinaaliin Pekingiin. Haastattelu on luettavissa ja katsottavissa Ylen nettisivuilla.

Suomussalmen Urheiluampujia edustava 33-vuotias Marko Kemppainen ampuu skeetin maailmancupfinaalissa 1.-2. marraskuuta Pekingissä. Hänen lisäkseen skeetin finaalissa kilpailee Siilinjärven Urheiluampujien 32-vuotias Heikki Meriluoto.

Olympiahopeamitalisti Marko Kemppaisen haastattelun löydät Ylen nettisivuilta osoitteesta http://yle.fi/urheilu/lajit/muut/2009/10/uusi_valmentaja_toi_intoa_kemppaiselle_165523.html.