Lumilyhty-arpajaisten voittonumeroiden julkistaminen alkaa Nelosen kanavilla
30.11.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien aina vuoden loppuun saakka voimme jokainen jännittää Nelonen Median -televisiokanavien ääressä, sillä päivittäiset päävoitot arvotaan arvontaohjelmissa Nelosella, Jimillä ja Urheilukanavalla. Rukalla ja Kirkkonummella kuvattu Lumilyhty-ohjelma alkaa 1.12.

Nelonen Media on nyt toista vuotta mukana Lumilyhdyn tukemisessa. Lähes kaikki kanavat on valjastettu mukaan yhteisen hyvän tekemiseen.

Televisiossa myyntiä tukevaa mainontaa ja arvontaohjelmia voi seurata kanavilla Nelonen, Jim ja Urheilukanava. Kanavakohtaiset arvontaohjelmien lähetysajat vaihtelevat hieman. 1.-23.12.2009 ohjelma on Nelosella klo 8.30 – 8.55 välillä, Jimillä noin klo 17.00 ja Urheilukanavalla noin klo 15.00. Arvontaohjelman kesto on noin 5 minuuttia. Jouluaattona ja uudenvuodenaattona lähetysajat ovat Nelosella klo 8.30 – 8.55 välillä, Jimillä noin klo 17.00 ja Urheilukanavalla noin klo 15.00. Tosin Urheilukanavan kohdalla lähetysaika saattaa vaihdella.

Arvontaohjelmissa esitetään urheiluseurojen tekemiä videoita. Näitä videoita on arvioimassa julkkiskolmikko näyttelijä Jaana Saarinen, laulaja Kristiina Wheeler, mäkikotka Arttu Lappi. Ohjelman juontajana toimii Ville Klinga.

Uutena markkinointikanavana Lumilyhty-arpajaisissa on radio. Radio Aalto ja Radio Rock lähettävät myyntitukevaa mainontaa omilla radioaalloilla.

Tämän vuoden päävoittoina on joka päivä on Peugeot 206 ja Pohjola Vakuutus Oy:n autoturva vuodeksi. Myös Tjäreborgin matkalahjakortin, Unikulman sisustuslahjakortin, polkupyöräpaketti (4 polkupyörää) tai kodinkonepaketti voi löytyä arvan numerosarjasta päivittäin. Muut pienemmät voitot lunastetaan suoraan Lumilyhty.fi – sivuston kautta.

Lumilyhty 2009, ”Urheilun oma Jouluarpa”, on vuoden mittavin varainhankintakampanja urheiluseuroille. SLU:n Lumilyhty 2009 -jouluarvoilla kerätään lasten, nuorten ja vapaaehtoisten aikuisten voimin vuosittain lähes miljoonaa euroa liikunnalle. Samalla kyseessä on Suomen suurimmat tavara-arpajaiset televisiossa.

Vuodesta 1997 lähtien ovat seurat keränneet omaan toimintaansa varoja Lumilyhdyn avulla. Tuottoja on jaettu seuroille ja joukkueille vuosien 1997- 2008 aikana yhteensä yli 6,3 miljoonaan euroa.

SLU Lumilyhty 2009 -yhteistyössä mukana: Pohjola Vakuutus Oy, Nelonen Media,
Peugeot, Tjäreborg, Unikulma, A-lehdet, Urheiluopistot; Eerikkilä, Kisakallio, Kuortane ja Suomen urheiluopisto sekä Lottex Oy, Optipari Oy, Optinet Oy ja Adsek B9 Oy.

Lisätietoja: Christine Heinonen, etunimi.sukunimi@slu.fi, puh. (09) 3481 2406 ja www.lumilyhty.fi.