FSI palkitsi Raseborgs Skyttaren parhaana urheiluseurana
26.1.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Finlands Svenska Idrott (FSI) palkitsi ampumaurheilun erikoisseura Raseborgs Skyttaren parhaana seuranaan Idrottsgalassa lauantaina 23. tammikuuta.

Finlands Svenska Idrott kehui Raseborgs Skyttaren toiminnan esimerkillisen laaja-alaiseksi, kun toiminnassa on mukana kaikenikäisiä ja kaikentasoisia ampujia ja kun seura kasvattaa ampujia kansalliselle ja kansainväliselle kärkitasolle. Seuran kirkkaimmat tähdet ovat liikkuvan maalin ampujia: olympia-ampuja ja moninkertainen MM- ja EM-mitalisti Krister Holmberg sekä Staffan Holmström. Holmberg voitti viime vuonna pienoiskiväärin normaalijuoksujen MM-hopeaa pienoiskiväärin sekajuoksujen EM-hopeaa. Holmström voitti pienoiskiväärin sekajuoksujen MM-hopeaa. Lisäksi Holmberg ja Holmström voittivat yhdessä Pohjois-Hämeen Ampujien Vesa Saviahteen kanssa pienoiskiväärin normaalijuoksujen ja sekajuoksujen joukkuekilpailuissa MM-hopeaa.

Raseborgs Skyttar viettää tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan.