Marika Oikarinen ampui ilmakiväärillä N18-sarjan SE-tuloksen 394 pistettä Sodankylässä
8.2.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Koillis-Lapin Ampujien Marika Oikarinen ampui ilmakiväärillä N18-sarjan SE-tuloksen 394 pistettä ilma-aseiden Lapin aluemestaruuskilpailussa Sodankylässä 6.-7. helmikuuta. Lapin alueen toimijat odottivat kovia tuloksia aluemestaruuskilpailussa ja olivat anoneet kilpailun ennätyskelpoiseksi Ampumaurheiluliiton kilpailuvaliokunnalta.

Huomenna tiistaina 17 vuotta täyttävä Marika Oikarinen tähtäsi ilmakiväärillä N18-sarjan Suomen ennätykseksi 394 (100 + 97 + 99 + 98) pistettä. Kemijärveläinen Oikarinen paransi 3 pistettä Lehtimäen Ampujien Gisela Miettisen nimissä ollutta SE-tulosta 391 pistettä. Miettinen ampui ennätyksen 24. tammikuuta Kauhavalla.

Lapin ja muidenkin alueiden mestaruuskilpailujen tulokset löytyvät täältä.

Sodankylän Ampujien nettisivut löytyvät täältä: http://sodankylanampujat.lappi.fi/2.