Minna Leinonen ampui ilmakiväärillä täydet 600 pistettä Mikkelissä
7.3.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Vammaisampuja Minna Leinonen tähtäsi ilmakiväärillä täydet 600 pistettä 1. Markun kisassa Mikkelissä viikonvaihteessa 6.-7. maaliskuuta.

Keski-Suomen Ampujia edustava 28-vuotias Minna Leinonen tähtäsi ilmakiväärillä R5-luokassa vakuuttavasti täydet 600 pistettä Mikkelin Ampujien uudessa Ampuma-areenassa. Paralympiakultamitalisti Leinonen ampui peräti 58 sisäkymppiä.

Kisassa ammuttiin muitakin hyviä tuloksia, kun Pieksämäen Seudun Ampujien Pauliina Frilander voitti ilmakiväärin N-sarjan 394 pisteellä ja Mikkelin Ampujien Timo Puisto ilmakiväärin Y-sarjan 589 pisteellä.

1. Markun kisan täydelliset tulokset löydät täältä.

Mikkelin Ampujien nettisivut löydät täältä: www.mikkelinampujat.com.