Ilma-aseiden EM-kilpailu alkaa Norjan Meråkerissa, Björkbacka ja Aprelev ampuvat ilmakiväärillä nuorten olympiakarsinnassa
8.3.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ilma-aseiden EM-kilpailu alkaa nuorten olympiakarsinnoilla Norjan Meråkarissa tänään maanantaina 8. maaliskuuta. Suomalaisampujista tänään kilpailevat Anton Aprelev ja Jaakko Björkbacka, jotka ampuvat ilmakiväärin poikien olympiakarsinnan kello 10 alkaen Suomen aikaa.

Raseborg Skyttaren Anton Aprelev ja Lehtimäen Ampujien Jaakko Björkbacka ovat ainoat suomalaisampujat, jotka osallistuvat nuorten olympiakarsintoihin. 17-18-vuotiaiden nuorten olympiakarsintojen ohjelmassa on tänään poikien ilmakiväärin lisäksi tyttöjen ilmapistooli. Huomenna tiistaina olympiakarsintojen ohjelmassa ovat poikien ilmapistooli ja tyttöjen ilmakivääri.

Varsinainen EM-kilpailu alkaa keskiviikkona, jolloin EM-mitaleista ampuvat tytöt ilmapistoolilla ja pojat ilmakiväärillä.

Ampumaurheilunetin EM-kisasivut löydät täältä.

Kisajärjestäjien viralliset nettisivut löydät täältä.

Lisätietoa nuorten olympialaisista löydät täältä. Historian ensimmäiset nuorten olympialaiset järjestetään 14.-26. elokuuta Singaporessa. Ampumaurheilun kilpailupäivät ovat 22.-25. elokuuta. Lajeina ovat tyttöjen ja poikien ilmapistooli ja ilmakivääri.