Ilmaolympiapistoolin SM-kilpailut ammuttiin ennätystarkasti Sastamalan Ellivuoressa
9.3.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pohjois-Hämeen Ampujat ry ja Säkylän Seudun Ampujat ry järjestivät ilmaolympiapistoolin SM-kilpailut Vammalan Ellivuoressa 6.-7.3.2010. Kilpailuissa ammuttiin 113 henkilökohtaista suoritusta ja 24 joukkuekilpailusuoritusta. Hotelli Ellivuoren tilat tarjosivat hyvät puitteet kilpailujärjestelyille, koska kaikki tarvittavat palvelut löytyivät saman katon alta. Kilpailujen pääyhteistyökumppanina toimi Hotelli Ellivuori.

Toisena kilpailupäivänä ammuttiin kuusi uutta Suomen ennätystä nuorten, naisten ja ikämiesten sarjoissa. Ennätysmurskajaiset johtuivat osin sääntömuutoksista, koska naisten sarjoissa alettiin kirjaamaan Suomen ennätykset.

Kilpailujen järjestelyt onnistuivat erinomaisesti ja kilpailijoiden antama palaute oli erittäin positiivista. Positiivinen palaute kannustaa edelleen jatkamaan kilpailujen kehittämistä ja järjestämään tulevaisuudessakin ranking- ja SM-kilpailuja.

Tulokset löytyvät täältä.

Teksti: Matti Viljakainen