Suomalaisilla tasainen suoritus ilmapistoolin EM-kilpailussa: Jahnsson 21:s, Peltomäki 22:s ja Tiainen 23:s
13.3.2010 klo 12:00

Suomalaiset ampuivat tasaisesti ilmapistoolin Euroopan mestaruuskilpailussa Norjan Meråkerissa lauantaina 13. maaliskuuta. Kai Jahnsson laukoi 576 pistettä ja oli 21:s. Jesse Peltomäki keräsi 576 pistettä ja oli 22:s. Teemu Tiainen ampui 575 pistettä ja oli 23:s. Joukkuekilpailussa Suomi oli 1727 pisteellä seitsemäs: neljäs sija jäi kahden pisteen ja pronssimitalikin vain seitsemän pisteen päähän. Joukkuekisan voitti Venäjä 1738 pisteellä (Sergei Cervjakovski 581, Vladimir Isakov 579, Denis Koulakov 578).

60 laukauksen peruskilpailun jälkeen kisan johdossa on Ranskan Walther Lapeyre 584 pisteellä. Kahdeksan parhaan ampujan finaaliraja oli 580 pistettä.

Joukkuekilpailun ja peruskilpailun tulokset liitteenä.