Marjo Yli-Kiikka tähtäsi ilmakiväärillä 397 pistettä N-sarjan SM-peruskilpailussa, seuraa SM-kilpailua suorana netissä
20.3.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marjo Yli-Kiikka ampui 397 pistettä ilmakiväärin N-sarjassa ilma-aseiden Suomen mestaruuskilpailussa Suomen Urheiluopiston Vierumäki Areenassa lauantaina 20. maaliskuuta. 40 laukauksen peruskilpailun jälkeen Yli-Kiikka johtaa kilpailua 3 pisteellä, kun Hanna Etula ampui peruskilpailussa 394 ja Hanna Pitkänen 392 pistettä. N-sarjan finaali alkaa kello 11.30. Ilma- aseiden SM-kilpailun tulospalvelua pääset seuraamaan suorana netissä.

Ilma-aseiden SM-kilpailun tulokset löydät täältä: tulokset. ampumaurheiluliitto.fi.

Kun menet SM-kisan tuloksiin ja klikkaat Marjo Yli-Kiikan tuloskorttia, huomaat, että Marjo ampui 31 sisäkymppiä. Ysin hän ampui 28. ja 30. sekä 34. laukauksellaan.