Kevätmakuu avasi 300 metrin kiväärilajien kauden Säkylässä 24. huhtikuuta
26.4.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Säkylän Seudun Ampujien perinteinen Kevätmakuu avasi 300 metrin kiväärilajien kauden Säkylässä 24. huhtikuuta. Parhaalla osumakeskiarvolla kisassa ampui SäSA:n Heikki Ranne, joka voitti 294 pisteellä 300 kiväärin Y50-sarjan 30 laukauksen kisan. Kotkan Ampumaseuran Juha Peltonen oli ylivoimainen 585 pisteellä 300 metrin kiväärin Y-sarjan 60 laukauksen kilpailussa.

Säkylän Seudun Ampujat ry järjesti ruutiasekauden avauksena Kevätmakuu 300 kilpailut Säkylässä 24.4.2010. Kilpailijoita oli saapunut runsaslukuisesti jopa Oulusta saakka mittaamaan kevätkuntoa makuulta. Kilpailussa ammuttiin yhteensä 38 suoritusta eri sarjoissa. Tuulinen sää hieman verotti huipputulosten syntymistä, mutta siitä huolimatta voittotulokset olivat kohtuullisella tasolla. Muuten ampumaolosuhteet ampumapaikalla olivat lämpimät, koska radalla on lattia-, katto- ja yleislämmittimet.

Täydelliset tulokset löydät täältä.

Teksti: Matti Viljakainen