Timo Nissilä ja RMY voittivat kansallisen trapin Suomen mestaruuden Siilinjärvellä
7.6.2010 klo 12:00

Timo Nissilä ja Ruotsalon Metsästysyhdistys voittivat kansallisen trapin Y-sarjan Suomen mestaruuden erittäin tasaisessa kilpailussa Siilinjärvellä viikonvaihteessa 5.-6. kesäkuuta.

Y-sarjan kilpailu oli erittäin tasainen, kun vain yksi finaalisijoitus, kuudes sija, ratkesi uusinnatta. Y-sarjan Suomen mestaruudesta uusivat Ruotsalon Metsästysyhdistyksen Timo Nissilä ja Salon Seudun Ampujien Pasi Saarinen. Molempien tulos oli 136, kun molemmat rikkoivat peruskilpailussa 112 ja finaalissa 24 kiekkoa. Nissilä voitti uusinnan 10-9.

Sijoista 4-5 uusivat Kannuksen Ampujien Pekka Ylikangas, Ylistaron Metsästysseuran Juha Yliluona ja Sibbo Skyttegillen Mirka Kyyrönen. Hekin ampuivat peruskilpailun ja finaalin tasatahtia tuloksella 133 (110+23). Uusinnassa Ylikangas pudotti Yliluoman ja Kyyrösen heti ensimmäisellä kiekolla ja otti pronssimitalin. Yliluoma otti neljännen sijan voittamalla toisen uusintakierroksen 4-3.

Ruotsalon Metsästysyhdistys voitti joukkuekilpailun yhdellä kiekolla ennen Kannuksen Ampujia. RMY:n Timo Nissilä (112), Ari Heikkiniemi (104) ja Timo Polvi (110) osuivat yhteensä 326 kiekkoon. KannA:n Mauno Ylikangas (106), Pekka Ylikangas (110) ja Mika Mutka rikkoivat yhteensä 325 kiekkoa. SM-pronssia ampui Kymppi-64 joukkueella Harri Bister (110), Ari Arvonen (107) ja Markku Alanen.

Täydelliset tulokset liitteenä sekä Ampumaurheilunetin tulossivulla.