Suomella 19 ampujan joukkue haulikkolajien maailmancupissa Italian Lonatossa
8.6.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomella on yhteensä 19 ampujan joukkue haulikkolajien maailmancupissa Italian Lonatossa 9.- 15. kesäkuuta. Joukkueen kirkkaimmat tähdet ovat Pekingin 2008 trapin olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela ja Ateenan 2004 olympiahopeamitalisti Marko Kemppainen.

Suomen joukkue

Trap, 75 kiekkoa, naiset: Noora Antikainen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat; Satu Mäkelä-Nummela Orimattilan Seudun Urheiluampujat ja Merja Mastokangas Halsuan Metsästysseura

Trap, 125 kiekkoa, miehet: Joni Granqvist, Iisalmen Ampujat; Juho Hannonen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat ja Ari Jokinen, Lahden Ampumaseura sekä mqs-ampujat Janne Kirvesmäki, Karstulan Metsästys- ja Ampumaseura ja Henrikki Vitali, Sibbo Skyttegille

Skeet, 75 kiekkoa, naiset: Marjut Heinonen, Oulun Seudun Haulikkoampujat ja Jenna Väisänen, Sibbo Skyttegille

Kaksoistrap, 150 kiekkoa, miehet: Niko Hyvärinen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat; Simo Köylinen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat ja Sami Ritsilä, Rantasalmen Urheilu- ja Metsästysampujat sekä mqs-ampujat Henry Romppanen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat

Skeet, 125 kiekkoa, miehet: Marko Kemppainen, Suomussalmen Urheiluampujat; Timo Laitinen, Sibbo Skyttegille ja Heikki Meriluoto, Oulun Seudun Haulikkoampujat sekä mqs-ampujat Lauri Leskinen, Sibbo Skyttegille ja Max Rosenberg, Ala-Hämeen Ampujat

Maailmancupin ohjelma

9.6. keskiviikko: trap, naiset, 75 kiekkoa ja 25 kiekon finaali, trap, miehet, 1/2 kilpailupäivän 75 kiekkoa

10.6. torstai: trap, miehet, 2/2 kilpailupäivän 50 kiekkoa ja 25 kiekon finaali

11.6. perjantai: virallinen harjoituspäivä

12.6. lauantai: kaksoistrap, miehet, 150 kiekkoa ja 50 kiekon finaali

13.6. sunnuntai: virallinen harjoituspäivä

14.6. maanantai: skeet, naiset, 75 kiekkoa ja 25 kiekon finaali sekä skeet, miehet, 1/2 kilpailupäivän 75 kiekkoa

15.6. tiistai: skeet, miehet, 50 kiekkoa ja 25 kiekon finaali