Haulikkolajien maailmancupin Lonaton-kilpailuja voi seurata on line -tulospalvelusta
9.6.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haulikkolajien maailmancupin Lonaton-kilpailuja voi seurata järjestäjien nettisivuston on line -tulospalvelussa 9.-15. kesäkuuta. Tänään keskiviikkona naiset ampuvat trapin 75 kiekon kilpailun ja miehet ampuvat trapin ensimmäisen kilpailupäivän 75 kiekkoa. Suomen aikaa kello 9 kisansa aloittavat Noora Antikainen, Janne Kirvesmäki ja Joni Granqvist.

Orimattilan Seudun Urheiluampujien Noora Antikainen kilpailee ensimmäisenä suomalaisnaisena ryhmässä kaksi kello 9 alkaen Suomen aikaa. Naisten trapissa on 13 ryhmää.

Karstulan Metsästys- ja Ampumaseuran Janne Kirvesmäki ja Iisalmen Ampujien Joni Granqvist ampuvat ensimmäisinä suomalaismiehinä kello 9 Suomen aikaa. Joni kilpailee ryhmässä viisi ja Kirvesmäki ryhmässä yksi. Miesten trapissa on 33 ryhmää.

Järjestäjien nettisivuston tulospalvelun löydät täältä.

Järjestäjien nettisivuston löydät täältä.

Maailmancupin ohjelma 9.-15.6.

9.6. keskiviikko:
trap, naiset, 75 kiekkoa ja 25 kiekon finaali. Noora Antikainen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat; Satu Mäkelä-Nummela Orimattilan Seudun Urheiluampujat ja Merja Mastokangas Halsuan Metsästysseura
trap, miehet, 1/2 kilpailupäivän 75 kiekkoa. Joni Granqvist, Iisalmen Ampujat; Juho Hannonen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat ja Ari Jokinen, Lahden Ampumaseura sekä mqs-ampujat Janne Kirvesmäki, Karstulan Metsästys- ja Ampumaseura ja Henrikki Vitali, Sibbo Skyttegille

10.6. torstai:
trap, miehet, 2/2 kilpailupäivän 50 kiekkoa ja 25 kiekon finaali. Joni Granqvist, Iisalmen Ampujat; Juho Hannonen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat ja Ari Jokinen, Lahden Ampumaseura sekä mqs-ampujat Janne Kirvesmäki, Karstulan Metsästys- ja Ampumaseura ja Henrikki Vitali, Sibbo Skyttegille

11.6. perjantai:
virallinen harjoituspäivä

12.6. lauantai:
kaksoistrap, miehet, 150 kiekkoa ja 50 kiekon finaali. Niko Hyvärinen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat; Simo Köylinen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat ja Sami Ritsilä, Rantasalmen Urheilu- ja Metsästysampujat sekä mqs-ampujat Henry Romppanen, Orimattilan Seudun Urheiluampujat

13.6. sunnuntai:
virallinen harjoituspäivä

14.6. maanantai:
skeet, naiset, 75 kiekkoa ja 25 kiekon finaali. Marjut Heinonen, Oulun Seudun Haulikkoampujat ja Jenna Väisänen, Sibbo Skyttegille
skeet, miehet, 1/2 kilpailupäivän 75 kiekkoa. Marko Kemppainen, Suomussalmen Urheiluampujat; Timo Laitinen, Sibbo Skyttegille ja Heikki Meriluoto, Oulun Seudun Haulikkoampujat sekä mqs-ampujat Lauri Leskinen, Sibbo Skyttegille ja Max Rosenberg, Ala-Hämeen Ampujat

15.6. tiistai:
skeet, miehet, 50 kiekkoa ja 25 kiekon finaali. Marko Kemppainen, Suomussalmen Urheiluampujat; Timo Laitinen, Sibbo Skyttegille ja Heikki Meriluoto, Oulun Seudun Haulikkoampujat sekä mqs-ampujat Lauri Leskinen, Sibbo Skyttegille ja Max Rosenberg, Ala-Hämeen Ampujat