Karoliina Helle putosi täpärästi finaalista Belgradissa
28.6.2010 klo 12:00

Salon Seudun Ampujia edustava Karoliina Helle putosi ensimmäisenä loppukilpailusta naisten ilmapistoolissa maailmancupissa Belgradissa. Yhdeksänneksi lopulta sijoittunut Helle ampui peruskilpailussa 383 pistettä (97+95+94+97) ja pääsi neljän muun ampujan kanssa uusimaan viimeisestä finaalipaikasta. Helle sijoittui uusinnassa toiseksi.

”Ihan hyvillä mielin lähdin kisaamaan ja alku lähtikin mukavasti käyntiin. Toisen sarjan loppu ja kolmas sarja meni yliyrittämiseksi ja tuli pari kasia. Vikaan sarjaan sain taas oikean menon ja loppuun tulikin kivasti kymppejä. Shoot-off (uusinta) oli taas kiva kokemus, ja sain tehtyä omat suoritukset ihan hyvin, vaikka syke olikin taivaissa. Finaalikin olisi ollut kiva kokea, mutta yhdeksäs sijakin lämmittää mieltä. Tästä on hyvä jatkaa MM-kisoihin”, 26-vuotias Helle sanoi tyytyväisenä.

Muista suomalaisista Kuortaneen Kunnon 24-vuotias Mira Suhonen oli 378 pisteellä (93+93+95+97) 31:s ja Kokkolan Metsästys- ja Ampumaseuran Ritva Karri 50:s tuloksella 375 (95+94+93+93).

Tulokset:

Pistooli- ja kiväärilajien maailmancup, Belgrad, Serbia:

Ilmapistooli, 40 ls + 10 ls:n finaali, naiset: 1) Celine Goberville Ranska 487,5 (386+101,5), 2) Antoaneta Boneva Bulgaria 487,4 (386+101,4), 3) Olena Kostevitsh Ukraina 487,3 (389+98,3),…9) Karoliina Helle Suomi 383,…31) Mira Suhonen Suomi 378,…50) Ritva Karri Suomi 375.