Köylinen 21:s miesten kaksoistrapissa
5.8.2010 klo 12:00

Simo Köylinen sijoittui miesten kaksoistrapissa 21:nneksi torstaina MM-kilpailuissa. Kuva: Lassi Palo

Suomen Simo Köylinen sijoittui torstaina 21:nneksi kaksoistrapissa Saksan Münchenissä järjestettävissä ammunnan MM-kilpailuissa. Hän pudotti 140 kiekkoa (47+47+46).

‒ Sanotaan niin, että ”nelosella” alkava tulos on tyydyttävä. Yksi kiekko joka sarjaan lisää, niin tulos olisi ollut hyvä, Simo Köylinen sanoi vesisateessa käydyn kilpailun päätyttyä.

‒ Parempaan olisi pitänyt pystyä, ja eväät olisi ollut parempaankin. Se on vaan niin pienestä kiinni, yksi napsu sinne tai tänne, hän mietti.

Orimattilassa asuva ja Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustava Köylinen ei olosuhteita valitellut, vaikka taivaalta vettä tulikin.

‒ Vesisade ei haitannut, eikä tuulikaan ollut paha. Tämä on hyvä paikka ampua. En ole pettynyt, mutta en riemustakaan voi loikkia.

Köylisen ‒ kuten monen muunkin ‒ kauden pääkilpailu on nyt takana.

‒ Siihen olen tyytyväinen, että olen saanut nostettua omaa tasoani viime vuodesta. Tämä oli yksi parhaista tuloksistani isoissa kisoissa eli maailmancupeissa, EM- ja MM-kilpailuissa, hän sanoi.

Peruskilpailun tarkin oli Venäjän Vasily Mosin maailmanennätystä sivuavalla tuloksella 147. Finaalipaikasta pääsi uusimaan tuloksella 144.

Kilpailun voitti Yhdysvaltojen Joshua Richmond, hopeaa otti Venäjän Vasily Mosin ja pronssia Kiinan Binyuan Hu.

1) Joshua Richmond Yhdysvallat 196 (146+50), 2) Vasily Mosin Venäjä 193 (147+46)/uusinta 30, 3) Binyuan Hu Kiina 193 (144+49)/29, 4) Jeffrey Holguin Yhdysvallat 192 (144+48), 5) Richard Bognar Unkari 190 (145+45), 6) Wei Tin Shih Taipei 188 (145+43), … 21) Simo Köylinen 140