Nuorten PM-kilpailut alkavat Hollolan Hälvälässä ja Vierumäellä
24.8.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pohjoismaiden parhaat nuoret kivääri-, pistooli- ja haulikkoampujat kokoontuvat keskiviikosta alkaen Vierumäelle, missä alkavat PM-kilpailut.Kivääri- ja pistoolilajit ammutaan Vierumäellä ja haulikko lajit Hävälässä, jossa kisattiin ISSF:n maailman mestaruuksista 2002. Avajaisia vietetään keskiviikkoiltana, ja varsinaiset kilpailut alkavat torstaina. Viimeinen kilpailupäivä on sunnuntai 29. elokuuta.

Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut järjestetään joka toinen vuosi. Edelliset kilpailut olivat Ruotsin Göteborgissa vuonna 2008.

Ammunnassa Pohjoismaihin luetaan myös Iso-Britannia. Nuorten PM-kilpailujen yhteydessä ammutaan myös Suomi-Viro -maaottelu. Kivääri- ja pistoolilajit ammutaan Vierumäki Areenalla poikkeuksellisesti sisätiloissa, haulikkolajit Hälvälän Ampumakeskuksessa Hollolassa.

Kilpailusuorituksia tulee kaikkia lähes 60 suoritusta. 

Suomen joukkue ja PM-kilpailujen ohjelma löytyvät oheisista liitteistä.