Viro johtaa maaottelussa Suomea yhdeksällä pisteellä
26.8.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

PM-kisojen yhteydessä ammutaan perinteinen kivääri- ja pistoolilajien maaottelu Viroa vastaan. Ensimmäisen päivän jälkeen maaottelua johtaa Viro lukemin 59-50.

Ensimmäisen päivän 4 lajista Viro on korjannut kirkkaimmat mitalit kolmessa lajissa. Suomi korjasi hieman tilannetta tyttöjen ilmapistoolissa (40ls), jossa se nappasi kolmoisvoiton. Voittaja oli Noora Kivistö (370), toinen Susanna Ahomäki(367) ja Annukka Riutta (360).

Sekä tyttöjen(40ls) että poikien ilmakiväärissä(60ls) voitot kirjattiin Viroon, mutta kakkostilat kuitenkin Suomelle. Tytöissä kakkostilaan ylsi Riikka Parviainen tuloksella 382. Poikien kisassa oli Anton Aprelev vastaavasti toinen tuloksella 575. Olympiapistoolissa puolestaan Viro vei kaksoisvoiton, pronssille ylsi Stefan Miettinen tuloksella 509.

Maaottelun tulokset alla liitteessä.