Jarkko Järvenpää kirkkaaseen voittoon
29.8.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen Jarkko Järvenpää korjasi 50m poikien pohjoismaiden mestaruuden kirkkaasti kokonaistuloksella 634(543+91

– Se oli sellaista perustekemistä, mutta parannettavaa toki jäi vielä. Pitäisi saada kuutoset, seiskasta ja muutama kahdeksikkokin pois. Sitten olisi aika hyväää. Jäin nyt omasta parhaastani (546) jonkin verran, mutta tulipahan arvokas voitto, tuumaili tuore pohjoismaiden mestari Jarkko Järvenpää.

Viialasta kotoisin oleva Järvenpää on harrastanut pistooliammuntaa vasta vuodesta 2007 saakka. Valmentana on toiminut ja toimii edelleen Jyrki Latvala.

– Ihan hyvää perustekemistä se Jarkon ammunta oli. Eli ei siinä mitään ulospäin näkyviä isoja puutteita ollut näkyvissä. Lisää perusharjottelua niin hyvä tulee, kommentoi Järvenpäätä valmentava Latvala.

Tulevaisuuden kuviot ovat molemmilla selkeät, ensin 550 rikki ja sitten paikka 2012 ilma-aseiden EM-kisoihin. Se ei ole mahdottumuus, sillä Janne on pistooliammunnan "suurkuluttaja", kun hän ampuu kaikkia pistoolilajeja.

– Tästä lähdetään nyt sitten eteenpäin, tuumaili iloinen voittaja.