Viisi suomalaista taistelee Eurooppa-cupin finaalissa Vierumäellä
16.9.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kovatasoinen kaarti kamppailee iso- ja vakiopistoolilla Eurooppa-cupin finaalitapahtumassa Vierumäellä viikonloppuna. Paikkansa finaalikilpailuun on lunastanut molempiin kilpailuihin 20 urheilijaa, joista lähes kaikki ovat myös ilmoittautuneet paikalle.

Suomalaisista mukaan on päässyt yhteensä viisi. Lauantaina isopistoolissa kilpailevat Kai Jahnsson, Ari Meinander ja Janne Kuvaja. Vakiopistoolissa kilpailevat Jahnsson, Teemu Lahti ja Jorma Jäntti.

”Heistä en osaa nostaa ketään yksittäistä esiin. Kaikki tuolla ovat paikkansa ansainneet, ja ovat myös mitaliehdokkaita”, iso- ja vakiopistoolin lajivalmentaja Marko Leppä sanoo.

Isopistooliin ei ole ilmoittautunut tuore maailmanmestari Leonid Ekimov, mutta ulkomainen kaarti on ilman häntäkin todella kovatasoinen. Mukana on muun muassa olympiavoittaja ja tämän vuoden MM-hopeamitalisti Oleksandr Petriv.

”Eurooppa-cupissa taso koventunut ja laajentunut vuosi vuodelta. Odotan todella kovatasoista viikonloppua, sillä Eurooppa-cupin osakilpailutkin ovat olleet tänä vuonna hyvätasoisia.

Aikataulu:

Lauantai, 18. syyskuuta:
10.00-12.00 Isopistooli (uusinta tarvittaessa 12.30)
Sunnuntai, 19. syyskuuta:
9.30-11.00 Vakiopistooli (uusinta tarvittaessa 11.20)