Henry Romppanen ja Tomi-Pekka Heikkilä palkittiin Urheilukoululla
24.9.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Eilen vietettiin Hennalan Upseerikerholla Urheilukoulun saapumiserän2/09 kotiuttamisjuhlaa. Juhlassa palkittiin ansioituneita urheilijoita. Ikään kuin Abban hittiä mukaillen The winner takes it all – olivat nyt ampujat pääosassa palkintoja jaettaessa.

Kotiuttamisjuhlan avauspuheessa Urheilukoulun johtaja everstiluutnantti Reima Kuutsa muistutti nyt kotiutuneita urheilijoita siitä, että urheilu on pitkäjänteistä toimintaa, josta tulokset eivät välttämättä heti näy, mutta palvelleille urheilijoille palvelus on antanut erinomaisen mahdollisuuden lähes täysiaikaiseen harjoittelemiseen. Myös ns. metsäreissutkin ovat, jos ei muuta, niin luoneet ja yllä pitäneet peruskuntoa.

Urheilukoulun perinteisiin kuuluu myös palkita parhaita urheilijoita.

Saapumiserän parhaana sotilaana Mannerheim ristin ritareiden luovuttamalla kiertopalkintopokaalilla palkittiin vänrikki Henry Romppanen. Vänrikki Romppanen palkittiin myös RUK kurssin 236 tiedustelulinjan priimuksena himoitulla RUK:n priimuksen miekalla sekä stipendillä.

Parhaan urheilijan palkinnon ja stipendin sai Liikkuvan maalin MM-kultaa ja muitakin MM ja EM-mitaleja saalistanut alikersantti Tomi-Pekka Heikkilä.

Lisäksi Henry Romppasen johtama ryhmä voitti Tiedustelutaitokilpailun palkinnon.

Puheessaan Rpomppanen totesi palveluksen antaneen lisää valmiuksia niin valmennuksellisesti kuin myös valmiuksia siviilielämään. Romppanen päätti puheensa osuvasti lainaten erään Urheilukoulun kouluttajan lausahdusta "Ehkä se päivä on huomenna". Romppaselle ja Heikkilälle se päivä taisi olla eilen – ainakin palkintojen pokkaamisen vuoksi tai ainakin tänään, kun saapumiserä kotiutui.

Tilaisuuden päätöspuheessa toiminnanjohtaja Risto Aarrekivi kiitti Urheilukoulua erinomaisesta yhteistyöstä ja korosti, että toimiva yhteistyö tuo mukanaan myös menestystä. Aarrekivi muistutti kotiutuvia myös siitä, että tiukassa paikassa intohimo ja tahto ratkaisevat.

Toivottavasti intohimo ja tahto harjoitteluun ja uusiin tavoitteisiin säilyy entistä kovempana palkintojen siiviittämänä nyt kotiutuneilla.

Kuvat Sami Heikkilä ja Heikki Romppanen