Lenni-Kalle Taipale tähdittää Grande Finalea
29.9.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaisen viihdemaailman kirkkaimpiin tähtii kuuluva pianovirtuoosi Lenni-Kalle Taipale on tämän vuoden Grande Finalen artistitähti yhdessä laulaja Vallu Lukan kanssa.

Tämän vuoden Grande Finale palaa musikillisesti 50-60-luvun yhden musiikkimaailman kirkkaimman tähden Frank Sinatran tuotantoon ja aikaan. Laulaja Vallu Lukka ja pianisti Lenni-Kalle Taipale tarjoavat musiikillisesti unohtumattoman elämyksen tulkiten Frank Sinatran tuotannon kirkkaimpia helmiä ja sulavimpia slovareita.

New York, New York, Strangers in the night ja monet muut klassikot saavat pianovirtuoosi Lenni-Kalle Taipaleen ja laulaja Vallu Lukan käsittelyssä taatusti ainutlaatuisen tulkinnan ja jälleen uudet aikamme kasvot, tietenkin perinteitä kunnioittaen!

Luvassa on siis ainutlaatuinen ilta tähtisaateessa…

Grande Finale järjestään Scandic Vierumäki hotellin Ballroomissa klo 19.00 alkaen.

Ilmoittautuminen ja myynti alkaa piakkoin nettisivuillamme, ole valmiina….