KS alueen syyskokous 27.2010
3.10.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Aluejaosto kutsuu Keski-Suomen alueen ampumaseurojen virallisia edustajia ja kaikkia ampumaseurojen jäseniä alueen sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään KSA:n majalla Ampumaradantie 1 Leppävesi.

 

                      Keskiviikkona, lokakuun 27. päivänä 2010 klo 18.30 alkaen.

 

Aluekokoukseen on jokainen alueen ampumaseura oikeutettu lähettämään yhden (1) äänivaltaisen edustajan valtakirjalla sekä muita jäseniään.  Äänivaltainen edustaja saa edustaa vain yhtä seuraa ja jokaisella äänivaltaisella edustajalla on kokouksessa yksi (1) ääni.

 

 

Kaikki joukolla mukaan keskustelemaan alueen urheiluammunnan kehittämisestä!

 

 

Kahvitarjoilu!

 

Tervetuloa!

 

 

 

                      Antti Mustonen

                      puheenjohtaja

Liitteet