Ilmaolympiapistoolin online-kilpailu tiistaina
4.10.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tiistaina 5. lokakuuta järjestetään internetissä suoraan näkyvänä  tulospalveluna ilmaolympiapistoolikilpailu, joka päättyy kello 21 mennessä. Mukana olevat paikkakunnat ovat Tampere, Seinäjoki, Huittinen ja Rauma.

Ampuja (esimerkiksi matkatyöläinen) voi ilmoittautua  minne tahansa radalle ampumaan oman kilpailunsa.

Kilpailua voi seurata osoitteessa http://www.rapidairpistol.com josta tulosten seuranta ja tiistain online sekä haluttu paikkakunta, jonka tulokset näkyvät sivun alaosassa.Kaikkien muiden tulokset näkyvät yläosassa sivua.

Veli-Matti Torikka arvelee, että lienee ensimmäinen kerta maailmassa, kun kilpailijat ampuvat samaan aikaan usealla paikkakunnalla samaa kilpailua ja tulokset näkyvät suoraan netissä ja sen lisäksi voi valita ampumaradan, jolta halua nähdä ampuvan erän ja sen tulokset laukauksittain suorana.