Lounais-Suomen Suvisarjakilpailun tulokset
13.10.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lounais-Suomen alueella järjestetyt Suvisarjakilpailut (ensimmäinen laatuaan) keräsivät hyvän osanottajajoukon. Tulokset on julkistettu ja palkinnot jaettu!

Lounais-Suomen alueella järjestettiin nuorille Suvisarjakilpailu ilma-aseilla (sarjat 8IT- N ja Y20). Osakilpailuja oli neljä (Rauma, Kankaanpää, Huittinen ja Turku). Jos vertaillaan osallistujamäärää helmikuun AM-kisoihin, niin saadaan osallistumisprosentiksi 40% mikä on hyvä, varsinkin kun nyt ollaan järjestetty ensimmäistä kesäkauden ilma-asekisaa!

 

Jokaisesta osakilpailusta sai pisteitä sijoituksen mukaan (10,8,6,3,2 ja kuudennesta eteenpäin kaikille 1p). Lopputuloksissa otettiin huomioon kolmen parhaan osakilpailun sijoitus kultakin, ja näin saatujen tulosten mukaan jaettiin palkinnot. Pääpalkintona arvottiin kaikkien vähintään kahteen osakilpailuun osallistuneiden kesken minikannettava, jonka SAL:tto oli pääpalkinnoksi lahjoittanut. Tuon arvonnan voitti Juhani Männistö PuKU:sta.

Ensikesänä tullaan järjestämään vastaava kilpailu, ja siitä tulee tietoa viimeistään alkuvuodesta. Tervetuloa kaikki mukaan!

 

Juhani Forsman

Alueen nuorisopäällikkö