Katkeraa kalkkia sotilaspikapistoolissa
3.12.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen sotilaspistoolijoukkue oli pikkuisen kiukkuinen pistoolin pika-ammunnan joukkuekilpailun viimeisen sarjan jälkeen. Marko Räsäsen pistooli lähti sarjatulelle (häiriökiintiö täynnä) ja samalla kauan pistoolijoukkueelle haettu mitali MM-tasolla jäi odottamaan itseään.

Jorma Jäntti oli Suomen paras tuloksella 580. Petri Ylinen ampui 578. Jäntti ja Ylinen selvisivät huomiseen henkilökohtaiseen kilpailuun. Marko Räsäsellä jäi häiriösarjassa ampumatta yksi laukaus, ja pronssimitalit jäivät vain neljän pisteen päähän. Räsäsen tulos oli 559.

Jorma Jäntin kausi on ollut paras suomalaisista sotilaspistooliampuijsta, mitä todistaa myös tämän kilpailun tulos. Lähellä Jänttiä on ollut myös Ylinen, joka on kauden edetessä parantanut otteitaan. Huomisesta kauden päätöskisasta odotellaan Suomen leiristä hyvää ja rentoa ammuntaa.

Joukkuetulokset

1. Brasilia 1732

2. Ukraina 1726

3. Turkki 1721

6. Suomi 1717.