Uusia tuomareita Lounais-Suomeen!
23.1.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Aluejaosto järjesti kiväärin- ja pistoolilajien I ja II-luokan tuomarikurssin Nousiaisissa 15.1.2011.

Aluejaosto järjesti kiväärin- ja pistoolilajien I ja II-luokan tuomarikurssin Nousiaisissa 15.1.2011.

Kurssille osallistui peräti 27 oppilasta. Kouluttajina toimivat Erkki Mauno pistoolilajeissa ja Jarmo Engblom kiväärilajeissa. Kaikkiaan 25 suoritti kurssin hyväksytysti. Pistoolilajeihin kouluttautui I-luokan tuomareita 3 ja II-luokan 13 ja kiväärilajeihin I-luokkaan 4 ja II-luokkaan 5. Alueemme seurat saivat siis melkoisen määrän uusia tuomaripätevyyden omaavia toimitsijoita. Toimitsijoita tarvitaankin, sillä alueellamme järjestetään tänäkin vuonna melkoinen määrä suurempia kilpailuja, joten uudet toimitsijat ovat tervetulleita joukkoon. Tämä on kehitystä oikeaan suuntaan ja tärkeää koko alueelle, kertoo alueen varapuheenjohtaja Jarmo Engblom.

Lähiajan suurempia kilpailuja ovat ilma-aseiden aluemestaruuskilpailut ja Kultahippufinaalit ilmakiväärissä ja –pistoolissa. Molemmat kilpailut ovat Turussa. Tervetuloa mukaan tuomaritehtäviin!