Trap-ampujat etuajassa kotiin Kairosta
31.1.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaiset trap-ampujat palaavat tänään kotiin Egyptin Kairosta, missä he olivat valmistautumisleirillä pian alkavaa kautta varten. Egyptissä tuhannet mielenosoittajat vaativat presidentti Hosni Mubarakin eroa, ja suomalaisten paluu kotiin turvallisuussyistä alkoi sunnuntaina.

Puhelimitse maanantaina Wienin lentokentältä tavoitettu valmentaja Matti Nummela kertoi, että suomalaiset trap-ampujat matkustivat Kairosta Wieniin myöhään sunnuntai-iltana.

– Saimme järjestettyä kuljetukset, hotellin ja ruokailut. Kaikki meni siinä suhteessa hyvin, Nummela kertoi.

Matkassa mukana olivat myös Satu Mäkelä-Nummela, Nora Antikainen, Veli-Matti Matikainen, Juho Hannonen ja Joni Granqvist.  Naisten piti palata Suomeen vasta 13. helmikuuta ja muiden 3. helmikuuta.

– Ehdimme olla radalla vain kolmena päivänä eli torstaina, perjantaina ja lauantaina. Mutta ei voi mitään, pois piti lähteä, Nummela sanoi.

Suomalaisten lisäksi Kairossa leiriään pitivät italialaiset, venäläiset ja turkkilaiset. Nummela kertoi, että Italian ykkösjoukkue lähti Kyprokselle, Venäjän ja Turkin joukkueet kotimaahansa. Myös meidän uudet leirisuunnitelmamme ovat nyt mietinnässä, Nummela sanoi.

Sydneyn maailmancup alkaa 21. maaliskuuta.