SAL oli mukana liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivillä
7.2.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheiluliiton osasto oli mukana liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivillä viime viikonloppuna Helsingin Myllypurossa sijaitsevassa Liikuntamyllyssä. Opintopäiville osallistui 470 innostunutta kurssilaista.

Joka vuosi järjestettävät opintopäivät on tarkoitettu liikuntaa ja terveystietoa opettaville opettajille, alan opiskelijoille sekä muille liikunnasta ja terveyskasvatuksesta kiinnostuneille.

Opintopäivillä oli perjantaina ruuhkaa SAL:n osastolla. Siellä pääsi kokeilemaan ammuntaa hyvässä ohjauksessa. Oli mahdollisuus kokeilla trap-ammuntaa haulikkosimulaattorilla sekä Noptel-pistooliammuntaa. SAL:n osastolla häärivät valmennuksen johtaja Jari Karinkanta, trapin tehoryhmän valmentaja Heikki Romppanen ja nuoriso- ja koulutuspäällikkö Timo Rautio.

Lajikokeilun myötä lukuisat liikunnanopettajat lupasivat olla yhteydessä oman paikkakuntansa ampumaseuraan ja sopia lajiesittelyn toteuttamisesta erityisesti ampumaurheiluviikon yhteydessä viikolla 21. Pääkaupunkiseudulla lajiesittely toteutuu tänä keväänä parhaiten Your Moven yhteydessä Helsingin Olympiastadionilla 30.5.-1.6.