Tulevaisuusryhmä keräsi hyviä käytäntöjä Kupittaalla
3.4.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SAL:n Tulevaisuusryhmä teki haastatteluiskun Kultahippufinaalissa Turussa. Ryhmän ajatuksena on viedä toimintakulttuuria entistä ihmislähtöisemmäksi, niin että mukana olevien toiveet ja tarpeet pystyttäisiin toteuttamaan entistä paremmin. Se olisi koko toiminnan lähtökohtana.

Syksyn Tulevaisuuspäivillä syntynyt Tulevaisuusryhmä on tehnyt aktiivista työtä kartoittaakseen nykytilaa ja kerätäkseen näkemyksiä seuratoiminnan tukemiseen.

– Olemme täällä haastattelemassa ja kohtaamassa ihmisiä, jotta voisimme saada tietoa miten seuroissa toimitaan tällä hetkellä ja mitä siellä olevat ihmiset odottavat ja haluavat toimintansa tukemiseen, kiteyttää ryhmää johtava Rainer Hirvonen Toijalan Urheiluampujista.

Edellinen haastatteluisku tehtiin ilma-aseiden SM-kisoissa 11.-13.3. Liitoon nettisivuilla (ME YHDESSÄ-logo) on myös linkki, jonka kautta voi kertoa omia kehittämisnäkyjä ryhmälle.

Ryhmä raportoi liittovaltuustolle parinviikon kuluttua toimistaan.

– Tulemme jalkautumaan alueellisesti ja seuroihin kuluvan vuoden aikana. Meillä ei ole valmista sapluuna, vaan tavoitteenamme on yhdessä pohtia ja rakentaa näkyä, jolla olisi hvyä jatkaa. Seuroissa tehdään hyvää työtä ja haluamme saada parhaimmat käytänteet muidenkin käyttöön, kertoo ryhmää vetävä Rainer Hirvonen.