Haulikkoammunta veti väkeä
31.5.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa on järjestetty avoimien ovien päivä. Sää suosi, ja kävijöitä riitti tasaisesti koko päivän ajan aamusta lähtien. Lapsiperheitä oli ilahduttavan runsaasti, mikä saattoi johtua Pohjois-Hämeen Ampujat ry:n ampumakouluttajien vierailusta Naistenmatkan ala-asteelle reilu kuukausi sitten.

Viides- ja kuudesluokkalaiset saivat tuntuman haulikkoammuntaan simulaattorilla.

Kahvitarjoilun lomassa keskusteltiin urheiluammunnasta ja seuran toiminnasta. Mukana tapahtumaa seuraamassa ja lajista kertomassa oli myös Rainer Hirvonen Suomen Ampumaurheiluliiton Tulevaisuustyöryhmästä.

Kävijöillä oli mahdollisuus kokeilla haulikkoammuntaa joko simulaattorilla tai trap-radalla. Moni käyttikin tilaisuuden hyväkseen. Kävijämäärä kipusi päivän aikana 150:een, joista noin 120 oli tutustumassa ensimmäistä kertaa lajiin. Palaute oli erittäin positiivista, ja moni ilmoittautuikin jo ampumaradalla järjestettäviin starttikursseihin.