Lahden Urheilukouluun haku 1.7.2011 mennessä
10.6.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lahden Urheilukouluun varusmieheksi lokakuun 2011 saapumiserään hakevien ampujien on jätettävä hakemuksensa 1.7.2011 mennessä. Erillisiä hakulomakkeita saa aluetoimistoista ja Urheilukoululta.

Varusmiespalvelus Puolustusvoimien Urheilukoulussa Lahdessa

Puolustusvoimien Urheilukoulu toimii Hämeen Rykmentissä Lahdessa.

Urheilukoulu on tarkoitettu motivoituneille lupaaville urheilijoille (ml naiset). Se tarjoaa hyvät harjoitteluolosuhteet sekä riittävän ajan ja valmennuksen nousujohteista harjoittelua varten varusmiespalveluksen ohessa. Urheilukoulu on luonnollinen jatke urheilulukioista, -ammattioppilaitoksista ja -akatemioista valmistuville nuorille.

Lokakuun 2011 saapumiserään hakevien kesälajien urheilijoiden, joiden kansallinen kilpailutoiminta ajoittuu keväästä syksyyn (mm. suunnistus, ammunta, jalkapallo, golf, moottoriurheilu, yleisurheilu ja vesiurheilulajit) on jätettävä hakemuksensa 1.7.2011 mennessä.

Lisätietoa alla olevasta liitteestä

 

 

Liitteet