Siluetin Euroopan mestaruuskisat Heinolassa 7.-16.7.11
12.7.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Heinolassa ammutaan parhaillaan Siluetin Euroopan mestaruuskisoja. EM-kisoihin on saapunut joukkueita mm. Ruotsista, Itävallasta, Ranskasta ja kauimmaiset kisaajat Australiasta, joilla kisa toimii osana world cupia. Euroopan mestaruuskilpailut kestävät reilun viikon ajan 7.-16.7. Kilpailijoita Heinolassa on n. 130.

Heinolan ampujien puheenjohtaja Jari Pekkola ja kilpailujen johtaja Sami Mäkelä toivottivat kansainväliset vieraat ja kilpailijat tervetulleeksi kisojen avajaisissa torstaina 7. päivä ja kilpailut käynnistyivät perjantaina 8.7. Useille kilpailijoille kisat ovat monipäiväinen urakka, jotka huipentuvat lauantaina 16.7. käytäviin finaaleihin. Tänään alkaneet kiväärilajit kiihdyttävät kisavauhtia ja tiistaina ja keskiviikkona ammutaankin Heinolan ampumaradalla aina alkuiltaan saakka.

Heinolan ampujien puheenjohtaja Jari Pekkola kiittelee toistaiseksi hyvin menneitä kisoja.

– Ihmiset ovat hyvällä mielellä ja asiat sujuvat hienosti. Tänään jyrähdellyt ukkonen meinasi säikäyttää, kun kuitenkin koneiden varassa täällä toimitaan, mutta säikähdyksellä selvisimme, Pekkola kertoo kisojen keskeltä.

– Suomalaismenestystä vielä odotellaan, mutta Suomen Unto Järvinen on ampunut jo täyden sarjan eli menestystä on lupa odottaa, Pekkola raportoi.

Kilpailujen tähänastiset tulokset löydät täältä:

 

Liitteet