Lauri Leskinen kärjessä, Marjut Heinonen 19:s
14.7.2011 klo 12:00

Lauri Leskinen on kärjessä skeetin maailman cupissa ensimmäisen päivän ja 50 kiekon jälkeen. Keravalainen laukoi torstaina Slovenian Mariborissa kahdesti täydet 25 osumaa ja on kilvan johdossa. Saman tuloksen on tehnyt kymmenkunta ampujaa. Marjut Heinonen sijoittui naisten skeetissä 19. sijalle.

Marjut Heinonen aloitti mainiosti kilpailunsa ja oli finaalipaikassa kiinni kahden sarjan jälkeen tuloksin 23 ja 24. Kolmannen sarjan osumat jäivät 22:een ja myymäläpäällikkö tipahti 19. sijalle tuloksella 69. Yhtä osumaa parempi suoritus olisi oikeuttanut hänet uusimaan kuuden ampujan finaalipaikasta.

Jenna Väisänen, 22, teki 66 pisteen tuloksen sarjoin 22, 21 ja 23. Oripääläinen kipuaa tasaisesti kohti kansainvälistä kärkeä.

Katja Poutanen aloitti 23:lla ja lopetti 22:lla, mutta toinen sarja jäi 18 osumaan ja lopputulos 63:een.

Miesten skeetissä ammuttiin torstaina kaksi sarjaa ja perjantain ohjelmassa on kolme sarjaa ja finaali. Lauri Leskinen ampui virheettömästi kummankin sarjan ja on kärkipaikalla, mutta se ei vielä lupaa muuta kuin, että mahdollisuudet hyvään tulokseen ja sijoitukseen ovat olemassa. Saman tuloksen on tehnyt kymmenkunta ampujaa ja 49 osumassa on iso liuta miehiä.

Heikki Meriluoto aloitti myös 25:llä, mutta toinen sarja jäi 22 osumaan. Marko Kemppainen laukoi kahdesti 23 osuman sarjat. Virheetön ammunta voi Meriluodon vielä viedä taistelemaan finaalipaikasta, mutta Kemppaisen ero kärkeen tuntuu liian suurelta.

Naisten skeetin finaalli ammuttiin iltamyöhällä.