Kymppigolf 2011 Pickalassa
16.7.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tämän vuoden ampujien Kymppigolf järjestetään 25. heinäkuuta Pickalassa Forest-kentällä. Keskus sijaitsee 40 kilometriä Helsingistä Hankoon menevän valtamaantien läheisyydessä, kolme kilometriä, sen eteläpuolella.

Ensimmäinen lähtö tapahtuu kello 12, ja kokoontuminen ja ohjeet annetaan kello 11.30, jolloin jokaisen osallistujan on oltava paikalla. Kilpailun "isäntänä" toimii Tapani Lyytinen, joka otti tehtävän hoitaakseen vuosi sitten Hyvinkäällä pidetyn vastaavan kisan yhteydessä.

Tässä on muutamia ohjeita kisaan haluaville:

Paikka ja aika: Pickala golfkeskus 25.7. Ensimmäinen lähtö kello 12.00, kokoontuminen ja perusinfo kello 11.30.
Kilpailun muoto: pistebogue (yksi sarja), korkein pelitasoitus 36 + slope
Erilliskilpailut: paras tasoitukseton tulos, pisin lyönti ja lähimmäksi lippua. Lisäksi paras nainen palkitaan.
Osanotto-oikeus: maksettu SAL:n jäsenmaksu vuodelle 2011 tai työsuhde Ampumaurheiluliittoon.
Osanottomaksu: 55 e, joka sisältää pelimaksun, pelikierroksen jälkeisen keittolounaan ja poletin verryttelyä varten.

Ilmoittautuminen: tapani.lyytinen@elymanagement.fi tai puhelimitse 040 7473 190 viimeistään 1.7. Ilmoittautumisessa tulee mainita oma nimi, ampuma- ja golfseuran nimi sekä golftasoitus.

Lähtöluettelo on nähtävissä SAL:n kotisivulla 18.7.

Vanhan tavan mukaan toivotaan, että jokainen osanottaja tuo tullessaan palkinnon. Näin varmistamme sen, että pelaajalla on kotiintuomisia!

Pickalan Forest-kenttä on vaativa mutta selväpiirteinen. Se kannattaa kiertää ennen varsinaista kilpailua. Toivottavasti "puskaradio" välittää tietoa kilpailusta niin, että jokainen golfia harrastava ampuja on tietoinen tapahtumasta, johon yleensä osallistuu noin 20 henkilöä.

Teksti: Matti Erkkilä