Matti Erkkilä ampumaurheilun 10-golfin voittajaksi toistamiseen
25.7.2011 klo 12:00

Tämän vuotinen 10-golf pelattiin haastavalla Pickala Golfin haastavalla Forest-kentällä. Kilpailuun osallistui 30 kolopallopelin harrastajaa. Nyt 14 kertaa pelatun 10-golfin voitti toisen kerran peräkkäin SAL:n entinen viestintäpäällikkö Matti Erkkilä. Maarit Lepomäki kajautti pisimmän avauksen ja kiväärimiehelle sopivan tittelin eli lähimmäs lippua kisan voitti Juha Hirvi. Yhteistyökumppaneiden sarjassa voiton vei STT:n Kaija Yliniemi.

Kullo Golf Clubia edustava SAL:n entinen viestintäpäällikkö hallitsee myös ammunnan lisäksi toisenkin tarkkuuslajin, sillä hän uusi viime vuotisen 10-golf voiton.

– Kiitän ryhmäni muita jäseniä Markku Munnea ja Juha Hirveä, jotka saivat tsempillään minut yrittämään parhaani ja osa voitostani kuuluu heille, totesi vaatimaton Erkkilä voittonsa jälkeen.

Lyöntipelin voittoon ylsi Erkkilän ryhmässä pelannut Markku Munne. Ryhmän kovaa tasoa kuvastanee vielä se, että ryhmän kolmas jäsen Juha Hirvi oli tarkin lähimmäs lippua kisassa (4m70cm).

Skeet aamunnasta golfin pariin siirtynyt Maarit Lepomäki kajautti puolestaan voiton pisin avaus kilpailussa.

– Olen pelannut jo reilut 30 kierrosta ja kivaa on ollut, kertoili iloinen skeetmestaritar.