Mustaruutiammunnan EM-kilpailuissa mukana 41 suomalaista
28.7.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haminassa 21.-28. elokuuta järjestettäviin mustaruutiammunnan EM-kilpailuihin osallistuu 41 suomalaista ampujaa. Kapteeneina toimivat Erkki Lehtonen ja Tapio Hautakangas. 

Kyseessä ovat perinteisiä vanhoja aseita, ampumakäytäntöjä ja alkuperäisiä ampumaolosuhteita vaalivan lajin 14. Euroopan mestaruuskilpailut. Kilpailun suojelijana toimii Puolustusvoimien komentaja kenraali Ari Puheloinen, ja järjestelytoimikunnan puheenjohtaja on Paavo Raukko.

Mustaruudin EM-kilpailut
Hamina 21.-28.8.

Suomen joukkue:
Tarmo Ansamaa, Janita Halonen, Helene Hautakangas, Tapio Hautakangas, Juha Hautamäki, Heikki Heikkilä, Lauri Huhta, Markku Ilvonen, Jari Janhunen, Päivi Janhunen, Hannu Jyrä, Kai Karppinen, Risto Kiema, Eino Koivu, Jouni Kukkura, Erkki Lehtonen, Tero Liljamo, Ari Menna, Antero Mustamäki, Reijo Näätänen, Timo Näätänen-Lihavainen, Pekka Paatinen, Kyösti Pienimäki, Jukka Purhonen, Jukka Päärnilä, Riku Raita, Markku Rantala, Veikko Ratsula, Paavo Raukko, Pekka Raukko, Saara Raukko, Ari Salin, Erkki Seppälä, Ilpo Sivula, Pentti Ukkonen, Sauli Uotila, Yrjö Vierikko, Sakari Viertola, Antti Volmonen, Mauri Vuorinen ja Jarmo Wilkman.

Lisää tietoa kilpailuista löydät täältä.