Insight Review – uusi ampumaurheilulehti syntynyt
19.8.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheilu on saanut uuden uudukaisen lehden Insight Review-lehden. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi Brescian ilma-aseiden EM-kilpailujen kynnyksellä ja nyt toinen Belgradin kisoissa.

Insight Review on ampumaurheilun lifestyle-tyylinen lehti. Lehden kotimaa on Sveitsi, mutta se kirjoituskielenä on englanti.

– Panostamme mielenkiintoisiin henkilöhaastatteluihin, upeisiin kuviaa ja hyvään tutkittuun tietoon. Haluamme tuoda raikkaalla tavalla ampumaurheilun hienouden ja urheilijoitamme esille sekä esitellä myös heidän urheiluvälineitään, kertoo lehden päätoimittaja Kobi Abraham.

Lehden painojälki ja kuva ovat huipputasoa ja paperikin takaa hienon ulkoasun. Parin ensimmäisen numeron aiheita ovat mmm. ampuminen tuuliolosuhteissa, pulsiin ja laukaisun koordinointi, tähtäys ja ennenkaikkea urheilijoiden henkilöhaastattelut, joista nyt alkuun voisi mainita Nemanja Mirosavljevin, Therese Lundquistin ja Maria Grozdevan haastatelut. Seuraavassa numerossa, joka ilmestyy talvella, esitellään mm. Ivana Maximovicin elämäntyyliä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, milloin ensimmäinen suomalainen pääsee lehden sivuille. Insight Review on tervetullut lisä ampumaurheilun markkinointiin ja esittelyyn.

Insight Review ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se on myös tilattavissa. Tilausmaksu Euroopassa on 28€.

Lehteä voi tilata osoitteesta info@atea-tech.ch tai käymällä tekijöiden sivuilla www.insightreviewshootingmagazine.com