Suomelle pistoolin pika-ammunnassa kultaa
7.9.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen sotilaat voittivat keskiviikkona joukkuemestaruuden myös pistoolin pika-ammunnan joukkuekilpailussa Tanskan Vingstedissä jatkuneissa 44. Sotilaiden Pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa. Suomi kukisti toiseksi tulleen Norjan joukkueen 7 pisteellä. Joukkuekilpailun parhaasta suomalaisesta tuloksesta vastasi Marko Talvitie, joka ampui kovan tuloksen 586. Marko Räsänen ampui 578, Kai Jahnsson ja Ville Nousiainen ampuivat 570 ja Jorma Jäntti 562. 

Talvitie oli ammuntaansa pääosin tyytyväinen, mutta oli ammunnan aikana tunnistanut jotain parannettavaakin. ”Henkilökohtaisessa kilpailussa iltapäivällä tulee keskittyä paremmin rytmiin”, pistoolijoukkueen kuopuksena oleva Talvitie totesi ammunnan jälkeen. Marko Talvitie toimii Puolustusvoimien Tutkimuslaitoksella räjähdetutkijana. 

Kiväärin pika-ammunnan joukkuekilpailussa Suomi otti toistamiseen pronssia Norjan ja Tanskan jälkeen.