Uusi tv-sarja ampumaurheilusta ja ammunnan harrastamisesta alkaa torstaina
6.10.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tarkkaakin tarkempi uusi tv-ohjelma Tasajyvä on tähdätty ammuntaa harrastaville ja siitä kiinnostuneille, mutta tarjoaa paljon myös muille urheilun ystäville. Torstaina alkava ohjelman tavoitteena edistää myönteistä kuvaa ampumaurheilusta ja sen harrastajista sekä levittää tietoa hienosta urheilumuodosta ja sen monista eri lajeista kaikelle kansalle.

Tasajyvä aloittaa 4 PRO-kanavalla torstaina eli lokakuun 13. päivänä. Syksyn aikana esitetään viikoittain viisi puolen tunnin jaksoa. Keväälle 2012 on suunnitteilla kymmenen jakson paketti.

4 PRO-kanavan esitysten lisäksi syksyn viisi jaksoa tulee pysyvään katseluun Tasajyvä-sarjan omille sivuille.

Tasajyvä esittelee ampumaurheilun lajeja ja taustoja, ja sarjan jokaisessa jaksossa esitellään ampumaurheilulajeja sekä urheilijoita. Ensimmäisessä osassa Marjo Yli-Kiikka ja Henri Häkkinen kertovat, mikä heitä kivääriammunnassa kiehtoo, ja ohjelmassa vieraillaan myös Orimattilassa trapin SM-kilpailuissa.

‒ Otamme ilolla vastaan juttuideoita ja palautetta, jota voi lähettää myös kanavalle. Aiheita olisi vaikka monivuotiseen sarjaan. Olisikin hienoa, jos olisi ohjelma, joka taustoittaa ampumaurheilua ja antaa siitä oikeanlaista tietoa, sanoo ohjelman tuottaja Olli Kangas Procam tuotanto Oy:stä.

Tasajyvä osa 1 on sijoitettu kanaville seuraavasti:
To 13.10. klo 20.00 Pro 1
Pe 14.10. klo 22.15 Pro 2
La 15.10. klo 13.30 Pro 2
Su 16.10. klo 18.30 Pro 1
(Muutokset mahdollisia.)

Ohjelman esittelyyn tästä.

Lisätietoja:
tuottaja Olli Kangas
Procam tuotanto Oy
0400 661 924
olli.kangas@procam.fi