Paras suomalainen kuudenneksi practical-pistoolin MM-kilpailuissa
11.10.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pohjois-Karjalan Matti Manni ampui parhaan suomalaistuloksen sijoituttuaan kuudenneksi pistoolin MM-kisoissa Rodoksen saarella Kreikassa. Myös Raine Peltokoski menestyi hyvin open-aseluokan ammattilaisten joukossa päätyen lopulta 13. sijalle.

Muita suomalaisia kymmenen joukkoon päässeitä menestyjiä olivat junioreiden sarjassa kahdeksanneksi tullut Simo Partanen ja naisten sarjassa kymmenenneksi ampunut Tiia Keskiväli.

Practical-pistoolin MM-kilpailut päättyivät Yhdysvaltain ampujien juhlaan. He saivat 23 henkilökohtaisen MM-mitalin lisäksi yhdeksän joukkuemitalia. Odotettu menestyjä oli myös Ranskan Eric Grauffel, joka kuittasi avoimen luokan maailmanmestaruuden. Grauffel on hallinnut open-luokkaa jo vuodesta 1999.

Kilpailut käytiin helteisissä olosuhteissa Rodoksen saarella Kreikassa 2.- 9. lokakuuta. Kilpailuissa ampui viikon aikana 1209 kilpailijaa 64 eri maasta. Suomesta mukana oli kaikkiaan 41 kilpailijaa.