Trapin tehoryhmällä onnistunut testileiri Kisakallion Urheiluopistolla
20.11.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Trapin ja 2 trapin tehoryhmillä oli ohjelmatäyteinen viikonloppu Kisakallion Urheiluopistolla. Leirin pääteemana oli testaus. Kehoa testattiin inbody kehonanalyysilla, 12 minuutin polkupyöräergometritestillä ja urheilijahaastattelulla.

Testien lisäksi ohjelmassa oli kehonhallintaharjoituksia, luentoja mm. talviharjoittelusta, urheilijan polusta, tulevista leireistä ja 2012 kilpailuista. Testauspäällikkö Mika Valavuori analysoi luennollaan leirin testituloksia tarkasti. Kaiken tämän lisäksi aikaa riitti vielä tutustua yhdessä  Curlinginpelin saloihin.

Onnistuneesta tehoryhmän testileiristä Kisakallion Urheiluopistolla vastasivat trapin tehoryhmävalmentajat Satu Pusila, Risto Suurla ja Heikki Romppanen.