Joulutervehdys
21.12.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Hyvä ampumaurheiluseuran aktiivitoimija!

Vuosi on ollut monellakin tapaa vaiherikas. Siihen on kuulunut isoja iloja ja joskus karvaan katkeriakin hetkiä. Vuosi on ollut oikeastaan välillä yhtä ilmeikäs ja monimuotoinen kuin tämän hetkinen säätila täällä Etelä-Suomessa  –  lumi-, räntä-, vesisateesta aina auringon paisteeseen.

Näin kaamoksen, varsinkin pimeyden ja ”mustan joulun” alla on minun vaikea kuvitella valkeaa joulua ja joulun pyhyyttä. Pyhyyteen kun tavallaan yhdistetään puhtaus ja valkeus. Toisaalta joulussa yhdistyvät sekä arki että pyhyys, jota voisi oikeastaan verrata loskakeliin, pimeyteen ja toisaalta uuden lumen valkeuteen. Toisaalta joulun arki ja pyhyys sekä sen moninaisuuss konkretisoituvat Taivaallisen isämme suuren lahjaan, joka syntyi Betlehemin vaatimattomassa tallissa. Siinäkin siis arki ja pyhyys kohtaavat toisensa! Oikeastaan ne ovat mitä selkeimmin työtovereita ja työpareja.

Nyt kun toivottavasti pääsemme rauhoittumaan arjen askareilta, ainakin hetkeksi, tulkoon rauha ja pyhyys sekä kiitollisuus sijaan. Hyvät ampumaurheiluseurojen aktiivit, parhaimmat kiitoksemme Teille kaikille lajimme eteen tekemästänne työstä. Vain yhdessä pystymme viemään asioita eteenpäin!

Tämän kirjeen mukana (ks. liitteet) seuraa myös kirje ME YHDESSÄ-prosessista, joka nyt jalkautuu ja käynnistyy. Sen lähtökohtana on, että Te toimijat, urheilijat, valmentajat olette keskiössä. Haluamme, että Te ja seuranne jaksatte paremmin ja asiat rullaavat jouhevasti. Toivoisimme saavamme auttaa Teitä ja ottaisitte ME YHDESSÄ – kutsun vastaan ja lähtisitte prosessiin mukaan. Käykää asia läpi ja ilmoittakaa halukkuutenne tammikuun loppuun mennessä ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluatte nähdä jo etukäteen olympiamitalisteja, silloin kannattaa suunnata helmikuussa Vierumäelle, jossa järjestetään Ilma-aseiden EM-kilpailut (14.-20.2.2012). Kisoissa on jaossa 16 viimeistä olympiapaikkaa. Tulkaa suurella joukolla kannustamaan omiamme kohti Lontoon Olympialaisia! Kisoista lisää tietoa saatte ko. sivulta www.echfinland2012.fi  .

Lämmin kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, Rauhallista Joulua ja
Menestyksekästä Uutta Vuotta 2012!


Suomen Ampumaurheiluliiton
 hallituksen ja toimistoväen puolesta

 

 

Risto Aarrekivi
toiminnanjohtaja

Iloitsen siitä, että olen ymmärtänyt kaksi asiaa.
Että vain murrettu leipä on kokonainen leipä.
Ja että onnea voi vain jakaa.
                       
                                         
                                       
-Tommy Tabermann