KIITOS TOIMITSIJOILLE
20.2.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Juuri päättyneet EM-kilpailut ovat saaneet järjestelyistään paljon kiitosta. Monien maiden edustajat suitsuttivat järjestelyjä hienoiksi.

EM-kilpailut onnistuivat järjestelyiltään erinomaisesti.

– Olen ollut monissa EM-kilpailuissa, mutta nyt järjestämänne kisat olivat aivan uskomattoman hienosti järjestetty. Ratatuomarit, asetarkastus, kisatoimiston väki ja kaikki toimitsijanne olivat uskomattoman osaavia, ystävällisiä ja palveluhenkisiä. Olosuhteet olivat ampujien paratiisi, suitsutti ESC:n ja ISSF asetarkastuksen teknisen komitean jäsen Willi Grill.

Yllä oleva on suora lainaus Willi Grilliltä. Ilman kaikkien vapaaehtoisten suurta sydäntä ja punnerrusta ei näistä kisoista olisi saatu tuollalaista palautetta. Onkin ISON KIITOKSEN AIKA  kaikille järjetelyissä mukana olleille. Kiitos, että jaksoitte ja olitte mukana -rakkaudesta lajiimme.

 

Lämpimät kiitokset kaikille !

Järjestelytoimikunnan puolesta

Risto Aarrekivi