Kiväärinuoret huippukunnossa AM-kisoissa
22.2.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Mäntsälässä ammutuissa Etelä-Suomen aluemestaruuskisoissa nuoret haastoivat vanhemmat ampujat.

Mäntsälässä 4.-5.2.2012 järjestetyissä aluemestaruuskisoissa nähtiin selvästi, että alueen panostus nuorten valmennustoimintaan on kantanut hedelmää. ESF:n Aleksi Jarva voitti ilmakiväärin yleisen sarjan hyvällä tuloksella 586p. Toisena oli PAS:n Kari Kortelainen tuloksella 583p, mutta kamppailu oli tiukka sillä sekä kolmas, ESF:n Sebastian Långström, että neljäs, MU:n Otto Mäkelä ampuivat saman tuloksen. Kaikilla oli 33 napakymppiä, joten jouduttiin katsomaan sekä viimeiset että toiseksi viimeiset sarjat ennen kuin eroa löytyi. Mihin kaikkeen nämä nuoret vielä kykenevät?

Naisten ilmakiväärisarjan voitti KSF:n Katarina Långström tuloksella 393p ennen RS:n Erika Dufvelina, 389p, ja ESF:n Aina Kiveä, 384p.

Yleisen sarjan ilmapistoolissa jyräsi HVA kolmoisvoitollaan, 1. Kristian Saarikorpi 567p, 2. Taneli Peltonen 566p ja 3. Rauno Hartikainen 559p. Yhtä selvä oli PAS:n ylivoimaisuus naisten ilmapistoolissa, 1. Paula Viitasaari 373p, 2. Paula Paajanen 364p 3. Minna Bloigu 363p.

Monessa muussakin kivääri- ja pistoolisarjassa ammuttiin hyviä tuloksia.

Täydellinen tulosluettelo: http://mu.sporttisaitti.com/download/281896/am_tulokset.txt

Teksti: Lennart Långström