Tule mukaan hyväntekeväisyystapahtumaan!
23.4.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ensimmäinen Hyvän elämän kiekot -tapahtuma järjestetään Sipoossa toukokuun 31. päivänä.

Hyvän elämän kiekot on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa suomalaiset Lions-klubit yhdessä Suomen Ampumaurheiluliiton kanssa keräävät rahaa nuorison elämäntaitoja kehittävän Lions Quest -toiminnan hyväksi.

Lahjoittajat osallistuvat mielenkiintoiseen ja jännittävään haulikkoammuntakilpailuun, jonka osallistumismaksut menevät kokonaisuudessaan Lions Quest -toimintaan. Kilpailun järjestämisen kustannukset katetaan yhteistyökumppanien tuen avulla.

Ensimmäinen Hyvän elämän kiekot -tapahtuma järjestetään 31. toukokuuta klo 9.00-16.30 Sipoossa SSG:n keskusampumaradalla (Ampumaradantie 105).

Kilpailuun osallistuu kahdeksan joukkuetta. Neljän hengen joukkueissa tulee olla sekä miehiä että naisia. Osallistumismaksu on 360 euroa henkilöltä eli yhden Lions Quest -koulutuksen lahjoitus, yhteensä 1440 e joukkueelta.

Lisää tietoa aiheesta löydät täältä.

Liitteet