Ari Meinander paras suomalainen isopistoolin kisassa Hannoverissa
12.5.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kauden ensimmäinen pistoolin 25m Eurooppa cupin osakilpailu käynnistyi tänään Saksassa Hannoverissa. Ensimmäisenä kisapäivänä ammuttiin isopistoolin kilpailu. Lahden Ampumaseuran Ari Meinander oli kilpailun kuudes tuloksella 574.

ESC Cup 25m käynnistyi tänään isopistoolin kisalla Hannoverissa.  Kilpailun vei Norjan Pål Hembre tuloksella 580. Paras suomalainen oli Ari Meinander tuloksella 574. Teemu Lahti oli 14:s tuloksella 571, Marko Räsänen 16:s samalla tuloksella. Suomussalmen Urheiluampujien Jorma Jäntti oli kisan 18:s.

Iso- ja vakiopistoolin lajivalmentaja Marko Leppä ei ollut täysin tyytyväinen miesten lauantaisiin suorituksiin.

– Saumoja olisi ollut parempaankin heti ensimmäisessä osakilpailussa, mutta siihen eivät miehet nyt taipuneet. Paljon hyvää ampumista, mutta sitten taas muutama hölmö kuvio, jolla jäätiin kärkisijoilta, Leppä kertasi kisan jälkeen.

– Normaalilla ampumisella olisi päästy kärkisijoille, mutta nyt taisi olla jännitystä ilmassa, Leppä pohti, mutta suuntasi katseensa jo positiivisena kohti huomista vakiopistoolin kisaa.

– Miehet ovat osoittaneet aiempina viikkoina hyvää ampumista ja takana on hyviä kokemuksia, joten ei muuta kuin eteenpäin, hän totesi.

Huomenna sunnuntaina ammutaan kaksipäiväisen osakilpailun toinen kisa, vakiopistooli, johon kaikki tänään ampuneet suomalaiset osallistuvat.

Tulokset

12.5.12

Isopistooli: 1) Pål Hembre Norja 580, 2) Michel Pierre Saksa 579, 3) Jan Truelsson Tanska 576, …6) Ari Meinander Suomi 574, …14) Teemu Lahti Suomi 571, …16) Marko Räsänen Suomi 571, …18) Jorma Jäntti Suomi 565