Enää viikko aikaa: ilmoittaudu mukaan tavoittelemaan Pohjola-palkintoa!
16.5.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tänä vuonna Pohjola-palkinnossa jaetaan palkintorahaa yhteensä lähes 38 000 euroa. Pääpalkinnon eli 10 000 euron lisäksi palkitaan kaksi pääpalkintofinalistia sekä neljätoista seuraa maakunnallisella Pohjola-palkinnolla.

Lisäksi kuudelle seuralle on luvassa valtakunnallista tv-näkyvyyttä Yle TV2:n Sisu-ohjelmassa. Näistä kuudesta valitaan kolme seuraa finaaliin yleisöäänestyksen perusteella. Finalistit kutsutaan Suomen Urheilugaalaan kutsuvieraina. Pohjola-pääpalkinnon voittaja palkitaan suorassa televisiolähetyksessä Suomen Urheilugaalassa 15. tammikuuta 2013.

Pohjola-palkinto Hyvälle Seuralle on tunnustuspalkinto moniarvoiselle ja laadukkaalle seuratyölle. Tänä vuonna Pohjola-palkinnon valintakriteereissä painotetaan erityisesti sitä, miten seurassa ja sen toiminnassa edistetään hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä asioita.

Hakuaika päättyy 23. toukokuuta.

Lisätietoja ja hakulomake: www.slu.fi/pohjola-palkinto